Vanderpump Rules - Vanderpump Rules (2024)

Vanderpump Rules - Vanderpump Rules (1)

Telia PlayserierVanderpump RulesSäsong 9

Vanderpump Rules

  • Reality-TV
  • 2022
  • Avsnitt 6
  • Säsong 9
  • 44 min
  • 11+
  • 6.1
Logga in
  • Säsong 9
  • Avsnitt 6: Vanderpump Rules

Tjejerna har en utekväll och Lala fortsätter ifrågasätta Scheanas relation. Samtidigt måste Brock förhålla sig till Lisa Vanderpump efter hans mörka förflutna avslöjas. Raquel tar med James på en boxningsmatch och Randall har pokerkväll.

Om serien: Amerikansk realityserie med Lisa Vanderpump, även känd från The Real Housewives of Beverly Hills. Här får vi följa med bakom kulisserna på Lisas exklusiva Hollywoodrestaurang SUR, där hon styr över och navigerar sin livliga personal.

Genrer

Reality-TV

Tillgänglig

Tillgänglig 3+ månader

678Säsong 91011
  • We're Back, Baby!Avsnitt 144 minTillgänglig 3+ månaderSäsongsstart. Scheana och Lala gör sitt bästa för att reparera sin sargade vänskap efter ett explosivt, högljutt och offentligt bråk.Säsongsstart. Scheana och Lala gör sitt bästa för att reparera sin sargade vänskap efter ett explosivt, högljutt och offentligt bråk.
  • The Schwartz ShuffleAvsnitt 244 minTillgänglig 3+ månaderSandoval hjälper James att planera en episk semester till Palm Springs så att han kan fria till Raquel. Men med Randalls bråk med Schwartz och Lalas fejder med Ariana och Charli hotas resan att spåra ut fullständigt.Sandoval hjälper James att planera en episk semester till Palm Springs så att han kan fria till Raquel. Men med Randalls bråk med Schwartz och Lalas fejder med Ariana och Charli hotas resan att spåra ut fullständigt.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 344 minTillgänglig 3+ månaderSchwarts försöker få tillbaka sitt självförtroende på Lala och Randalls pickleballturnering. Det blir även poolparty med en lek som inte slu*tar väl för alla inblandade.Schwarts försöker få tillbaka sitt självförtroende på Lala och Randalls pickleballturnering. Det blir även poolparty med en lek som inte slu*tar väl för alla inblandade.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 444 minTillgänglig 3+ månaderSandal lägger i en extra växel för att hjälpa Schwarts producera sitt fertilitetsprov. Raquel och James påkostade förlovning är en snackis, var kommer ringen ifrån och vad kostade den? Det är även tid för förlovningsmiddag med familjen.Sandal lägger i en extra växel för att hjälpa Schwarts producera sitt fertilitetsprov. Raquel och James påkostade förlovning är en snackis, var kommer ringen ifrån och vad kostade den? Det är även tid för förlovningsmiddag med familjen.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 544 minTillgänglig 3+ månaderJames uppmuntrar Raquel att konfrontera sin största mobbare, medan Katie och Schwartz konsulterar en fertilitetsläkare om sina chanser att få barn. Lisa Vanderpump håller i en elegant fest i Vila Rosa för att träffa Scheana och Lalas barn.James uppmuntrar Raquel att konfrontera sin största mobbare, medan Katie och Schwartz konsulterar en fertilitetsläkare om sina chanser att få barn. Lisa Vanderpump håller i en elegant fest i Vila Rosa för att träffa Scheana och Lalas barn.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 644 minTillgänglig 3+ månaderTjejerna har en utekväll och Lala fortsätter ifrågasätta Scheanas relation. Samtidigt måste Brock förhålla sig till Lisa Vanderpump efter hans mörka förflutna avslöjas. Raquel tar med James på en boxningsmatch och Randall har pokerkväll.Tjejerna har en utekväll och Lala fortsätter ifrågasätta Scheanas relation. Samtidigt måste Brock förhålla sig till Lisa Vanderpump efter hans mörka förflutna avslöjas. Raquel tar med James på en boxningsmatch och Randall har pokerkväll.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 744 minTillgänglig 3+ månaderSchwartz och Sandoval bollar idéer inför deras bar. Raquel berättar sanning om sin näsoperation för Lisa. Charli bjuder inte Lala till sin fest för att backa Scheana. James tycker att alla festar för hårt och tar ut irritationen på sin fästmö.Schwartz och Sandoval bollar idéer inför deras bar. Raquel berättar sanning om sin näsoperation för Lisa. Charli bjuder inte Lala till sin fest för att backa Scheana. James tycker att alla festar för hårt och tar ut irritationen på sin fästmö.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 844 minTillgänglig 3+ månaderKatie stjäl uppmärksamheten på Schwarts och Sandovals pitchmöte, något Sandoval inte gillar alls. Ariana lär Raquel att sätta gränser med James. Lala blir sams med Scheana, men Brock och Charli förlåter henne inte lika lätt.Katie stjäl uppmärksamheten på Schwarts och Sandovals pitchmöte, något Sandoval inte gillar alls. Ariana lär Raquel att sätta gränser med James. Lala blir sams med Scheana, men Brock och Charli förlåter henne inte lika lätt.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 944 minTillgänglig 3+ månaderScheana har svårt att acceptera att hennes kropp förändrats sedan graviditeten. James årsdag för sin nykterhet närmar sig och han sätter nya mål för sig själv. Ariana och Sandoval anordnar ett poolparty. Lala konfronterar Schwartz.Scheana har svårt att acceptera att hennes kropp förändrats sedan graviditeten. James årsdag för sin nykterhet närmar sig och han sätter nya mål för sig själv. Ariana och Sandoval anordnar ett poolparty. Lala konfronterar Schwartz.
  • Vanderpump RulesAvsnitt 1044 minTillgänglig 3+ månaderAriana, Katie, och Charli har en kreativ fotografering för att hjälpa till att samla in pengar till Raquels andra näsoperation.Ariana, Katie, och Charli har en kreativ fotografering för att hjälpa till att samla in pengar till Raquels andra näsoperation.

10 av 17 Avsnitt

Vanderpump Rules - Vanderpump Rules (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated:

Views: 5595

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.