20161110-_MG_9607-2

Spirituele Praktijk Angel Eyes in Wijchen
BewustZijn en Manifestatie Opleidingen en Coaching - Astrologie/Tarot Meditatie - Chakra Dance - Opstellingen - Spirituele Vakanties

eng nl

*Spiritueel Leiderschap/Manifestatie week “De Lichtdrager” van 24/29 mei in Noord Frankrijk Centre Buirefontaine voor 550 euro incl.
(Ook van 27 sept/2 okt  is er nog een Spirituele vakantie week)!

Dit wordt een Spirituele week van Spiritueel Leiderschap, eigen Meesterschap en jezelf laten zien. Aan de hand van je geboortehorscoop ga ik met jullie aan de slag, waar hou je in en waar liggen je passies? Waar wil jij schijnen en wie wil jij Zijn?
In deze week wordt je op een positieve manier uitgenodigd om vanuit je Kern jezelf te laten zien en te gaan staan. JHouw unieke Licht laten schijnen want in eenieder zit een Lichtdrager!!
We gaan liefdevol aan de slag met onze innerlijke saborteur die ons in het verhaal van blokkades probeert te houden, puur vanuit controle en het ego wilt ons veiligstellen. Maar dit is niet altijd gewenst en dat gaan we shiften oftewel omdraaien.

Mijn moeder zei vroeger tegen ons “ik kan niet het ligt op het kerkhof en ik wil het niet ligt er naast”. Een goed motto voor deze week en voor wie zoveel mogelijk uit zichzelf wilt halen.

Deze week wordt door mij gegeven als Astroloog en Coach en is er voor jou om nog meer te verbinden, te verdiepen, te ankeren en te shiften naar een nog groter BewustZijn!!!
Sky is the Limit.....hell no......THERE ARE NO LIMITS!!
Heerlijke meditaties, het labyrint lopen, healing, de powersong, wandelen en van de natuur genieten horen ook bij deze week.

Dit in combinatie met de liefdevolle verwelkoming en het heerlijke vegatarische eten wat verzorgd wordt door de eigenaren Chantal en Rene van Centre Buirefontaine in Aubenton (gemiddeld zo’n 4 uur rijden).

De prijs is gebaseerd op een 2 persoonskamer en exclusief reiskosten. Je bent zelf verantwoordelijk voor vervoer. Bij aanmelding betaal je een aanbetaling van 200 euro.

Aankomt vrijdag 24 mei vanaf 4 uur zodat we gezamenlijk kunnen dineren om 18.30 uur.
Vertrek woensdag 29 mei na de laatste  gezamenlijke lunch.
Ontbijt is elke dag om 9 uur, we lunchen rond half 2. En het diner is om half 7.

Stralende groet Maloesjka