20161110-_MG_9607-2

Spirituele Praktijk Angel Eyes in Wijchen
BewustZijn en Manifestatie Opleidingen en Coaching - Astrologie/Tarot Meditatie - Chakra Dance - Opstellingen - Spirituele Vakanties

eng nl

Informatie meditatie avonden:

Op deze avonden wordt er gemediteerd op muziek en in stilte, maar ook wordt er gewerkt met visualisaties.

Door je te verbinden met het Goddelijke in jezelf De Ziel, zul je rust, heling, begrip, helderheid, doelgerichtheid, liefde voor jezelf en vooral passie voor het leven vinden.
Maar ook een verbeterende weerstand, betere nachtrust en meer energie; kortom je gaat lekkerder in je vel zitten.
En wanneer je dichter bij jezelf komt en kunt blijven des te steviger kom je in het leven te staan en kun je meer grip op je eigen leven krijgen.

Ook het loslaten wordt makkelijker, met als gevolg meer levensvreugde voor jezelf maar daardoor ook voor je omgeving en ga zo maar door!

Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht de meditatie ervaring.
De persoonlijke thema’s die naar boven kunnen komen tijdens de meditaties zullen in elke fase van je leven verschillen.

De meditatie en teksten zijn geschreven door mijzelf en er zullen verschillende muziekstijlen gebruikt worden. Ook het gebruik instrumenten en eigen stem geluid. Door het gebruik van instrumenten en stemgeluid ontvang je tegelijkerheid heling. Ook zal ik bij iedereen langskomen en voor extra gronding en heling zorgen.

Als je wilt kun je een eigen meditatie kussen/ bankje aanschaffen en/of meenemen, dit hoeft niet.

Nuttig die avond een niet te zware maaltijd en geen alcohol of drugs.
Verder is het beter als je geen strakke kleding om je buik hebt, het dragen van een lekker ruim zittend joggingspak of zoiets dergelijks is aan te bevelen.