20161110-_MG_9607-2

Spirituele Praktijk Angel Eyes in Wijchen
BewustZijn en Manifestatie Opleidingen en Coaching - Astrologie/Tarot Meditatie - Chakra Dance - Opstellingen - Spirituele Vakanties

eng nl

Zoekt en ge zult vinden;
klopt en er zal worden opengedaan.

Want al wie vraagt, verkrijgt; wie zoekt, vindt
En voor wie klopt, doet men open”.
(Matteus 7,7-8)

Cursus informatie: onderstaande wordt gegeven in mijn praktijkruimte, heb je zelf een geschikte ruimte en een groep bijeen kan ik ook op locatie lesgeven.

BewustZijns Opleiding van 1 jaar “De Lichtdrager”: 11 dagen van 10 tot 4 uur op een zaterdag of zondag voor 999,- euro (inclusief lesmateriaal).
Deze BewustZijns opleiding gaat om het tot uitdrukking geven van wie je werkelijk bent. Het is een intuitief ontwikkelingstraject waarin je leert richting te geven aan je eigen leven en dat neer te manifesteren wat je werkelijk wilt (wet van aantrekkingskracht). Aan bod zal komen wie zijn wij? Meditatie en gebed. Chakra/aura leer. Management/leidinggeven aan je eigen leven (ook inzetbaar op de werkvloer). Innerlijk Kind en vrije expressie. En hoe kan ik mijn Licht laten schijnen? Hoe kies ik voor het pad van onvoorwaardelijke Liefde?

Manifestatie Opleidingsweek “De Lichtdrager” van 24/29 mei in Noord Frankrijk Centre Buirefontaine voor 550 euro incl.

Cursus Intu´tief duiden met Tarot: 10 lessen van 2.5 uur voor 350 euro inclusief lesmateriaal.
Wat komt aan bod: Uitleg Tarot en het kennismaken/verbinden met de kaarten,
veel oefenen met duiden en leggingen, basis Numerologie, Kleuren, Persoonsgetallen en Astrologie.

Tarot cursus De Verdieping:10 lessen van 2.5 uur voor 350 euro. Veel oefenen met intu´tief duiden en leggingen. We maken gebruik van de reader van de eerste Tarot cursus.

Cursus Intuitieve Astrologie: 10 lessen van 2.5 uur voor 350 euro. We gaan leren over en verbinden met de tekens, planeten en de huizen. Ook maken we kennis met de verschillende aspecten tussen de planeten in een geboortehoroscoop.

Ex-cursisten ontvangen blijvend 10% korting op alle cursussen (uitgezonderd workshops).
 
Bij het aanwezig zijn van 80% van de lessen krijgt U een certificaat/diploma. Gemiste lessen kunnen worden ingehaald. Bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus van start, dag en tijd in overleg. Voor voldoende individuele begeleiding werk ik het liefst met een groep van maximaal 10 personen.

Mocht je nu interesse hebben maar geen meditatie ervaring is het mogelijk om op de woensdag avond te mediteren.

De betekenis van de mens ligt niet in wat hij bereikt, maar in wat hij wil bereiken. (uit Spiegels van de ziel, van Kahlil Gibran)