20161110-_MG_9607-2

Essentie Centrum Angel Eyes Wijchen van Maloesjka Mombarg
Astrologie/Tarot cursussen en consulten - Workshops - Meditatie - Chakra Dance - Qigong - Engelen en Edelstenen

In deze praktijk worden de volgende consulten en behandelingen gegeven ook voor kinderen:

Tarot schriftelijk consult:
In dit consult maak ik een jaarlegging, ik trek zelf de kaarten in afstemming en maak een verslag voor je die ik per mail verstuur. Ook kan ik een legging doen op vragen en/of het huidige proces.
Ik ben ook Medium en deze vaardigheden gebruik ik tijdens het kaartlezen.

Astrologische consulten:
Verslag van je geboortehoroscoop of solaar voor meer informatie zie Astrologie

Opstellingen:
Het is mogelijk om verschillende soorten opstellingen te doen zoals familie, sjamanenzielen en andere vormen van opstellingen zijn mogelijk.
Voor opstellingen hebben we meerdere personen nodig.  Thema’s, blokkades en inzichten in gedachtenpatronen en relaties kunnen worden uitgewerkt. Maar ook leer je eigenschappen van jezelf beter herkennen. Opstellingen gebruik ik ook in workshops en cursussen die ik geef.

Chakra Dance:
Dit is een bewegingsles waarin je chakra’s worden geactiveerd. We beginnen de lessen met het kloppen en strekken van de meridianen. Daarna wat chakra oefeningen waarna we overgaan  naar dans en/of bewegingen die de betreffende chakra nog verder activeert en jou vrije dans expressie stimuleert.
Aansluitend intensiverings bewegingen die goed zijn voor je spieren (bil, been en buik), met als afsluiting een meditatie. Deze les is voor iedereen toegankelijk.

Meditatie avonden:
Op deze avonden wordt er gemediteerd, gevisualiseerd op muziek en in stilte.
Door je te verbinden met het Goddelijke in jezelf, De Ziel, zul je rust, heling, begrip, helderheid, doelgerichtheid, liefde voor jezelf en vooral passie voor het leven vinden.
Mediteren draagtbij aan een verbeterende weerstand, betere nachtrust en meer energie; kortom je gaat lekkerder in je vel zitten.
En wanneer je dichter bij jezelf komt en kunt blijven, des te steviger kom je in het leven te staan en kun je meer grip op je eigen leven krijgen.
Ook het loslaten wordt makkelijker, met als gevolg meer levensvreugde voor jezelf maar daardoor ook voor je omgeving en ga zo maar door!
Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht de meditatie ervaring, aanmelden vooraf is verplicht. Voor meer info zie Meditatie

Nuttig die avond een niet te zware maaltijd en geen alcohol of drugs.
Verder is het beter als je geen strakke kleding om je buik hebt, het dragen van een lekker ruim zittend joggingspak of zoiets dergelijks is aan te bevelen.