20161110-_MG_9607-2

Spirituele Praktijk Angel Eyes in Wijchen
BewustZijn en Manifestatie Opleidingen en Coaching - Astrologie/Tarot Meditatie - Chakra Dance - Opstellingen - Spirituele Vakanties

eng nl

In deze praktijk worden de volgende consulten en behandelingen gegeven:

Medium consult: dit is een consult van 1 uur waarin ik contact maak met de Ziel, chakra’s en aura om zoveel mogelijk informatie in te winnen. Ook kan er contact gemaakt worden met overleden dierbaren en gidsen. Wanneer healing nodig is zal dit worden gegeven tijdens de behandeling.

Regressie consult: we gaan door meditatie en visualisatie terug naar een of meerdere vorige levens. Er kan ook bewust via een klacht gerelateerde situatie naar een leven reizen die invloed heeft op de eventuele klacht en daar healing geven.

Tarot consult: in dit consult kunnen we verschillende leggingen zoals een keltisch kruis, jaarlegging of dillema legging doen op verschillende vragen en/of proces verduidelijking aan de hand van Tarot kaarten.

Astrologische consulten: duiding geboortehoroscoop of solaar voor meer informatie zie Astrologie

Coaching/begeleiding consult: dit consult is of kan een combinatie zijn van een stuk coaching/begeleiding in je spirituele ontwikkeling en/of gesprekstherapie. In deze consulten maak ik gebruik van mijn counselor/coaching vaardigheden in combinatie met spirituele tools als meditatie/visualisatie en indien nodig regressie. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen of mailen.

Een aura / chakra healing: geeft hetzelfde resultaat als meditatie, je zelf helende vermogen wordt door mij geactiveerd.
De behandeling wordt gegeven op de massage tafel en duurt een uur. Ik maak gebruik van healing, shiatsu technieken en klankschalen/instrumenten.

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk”. En massage betekent letterlijk “uitknijpen”.
Deze massage vorm komt uit Japan en uit de Chinese Geneeskunde oftewel TCG (Traditionele Chinese Geneeskunst) net als de acupunctuur. Alleen i.p.v. naalden worden de vingers/handen gebruikt om bijvoorbeeld drukpunten te activeren. De Shiatsu masseur maakt veel gebruik van de zwaartekracht om druk te zetten en werkt vanuit de Hara (buikcentrum).
Respect/veiligheid en ruimte voor iedereen precies zoals je bent is een belangrijk aspect binnen de Shiatsu behandeling.

De Shiatsu massage kan zowel op de mat (op de grond) gegeven worden (buik/rug en zijligging)als op een massage stoel of op een gewone stoel of kruk.
Als Shiatsu masseur mag ik ontspannende behandelingen geven op de mat en stoel die ervoor zorgen dat de energie gaat stromen, daar waar leegte is vullen en daar waar teveel zit verspreiden. Dit door de energiebanen (meridianen) en energiepunten in het lichaam te behandelen. De behandelingen hebben invloed en werken door op zowel lichaam als geest en het activeert het zelfhelende vermogen van de mens.
Klachten als het bijvoorbeeld: vastzitten van nek/schouders, pijn in de rug, RSI klachten, stramme benen en pijnlijke voeten mag ik behandelen en zijn goed te behandelen met Shiatsu massage.

Maar ook bij onrust, slecht slapen en/of spanningen. En natuurlijk ook gewoon voor de ontspanning. Een behandeling kan verschillende effecten hebben. Hoe iemand op een behandeling reageert is persoonlijk. Maar het hoe en waarom van bijvoorbeeld klachten komen meestal wel aan het licht tijdens de behandeling.

Raadpleeg altijd bij klachten een arts. Deze vormen vanbehandelen gaan goed gepaard met medische behandelingen op lichamelijk of geestelijk vlak.

Opstellingen: het is mogelijk om verschillende soorten opstellingen te doen zoals familie opstellingen, sjamanen zielenopstellingen en andere vormen van opstellingen is mogelijk. Voor opstellingen hebben we meerdere personen nodig.

Chakra Dance: dit is een bewegingsles waarin je chakra’s worden geactiveerd. We beginnen de lessen met het kloppen en strekken van de meridianen. Daarna wat chakra oefeningen waarna we overgaan met bijpassende chakra muziek naar dans en/of bewegingen die de betreffende chakra nog verder activeert. Aansluitend nog wat intensiverings bewegingen die jou vrije dans expressie stimuleren en goed zijn voor je spieren (bil, been en buik), met als afsluiting een chakra meditatie. Deze les is voor iedereen toegangelijk.

Chakra Healing: dit is een groepshealing sessie die ik (soms ook samen met mijn zoon) geef. Handopleggingen en verschillende instrumenten worden hierbij gebruikt. Klankschalen, drum en ratels enz. Deze unieke combi maakt dat er een diepe ontspanning kan intreden terwijl je ligt.

20161110-_MG_9656-2