20161110-_MG_9607-2

Praktijk Angel Eyes Wijchen Essentie Begeleider Maloesjka Mombarg
Opleidingen/workshops/Coaching - Astrologie/Tarot/Meditatie - Medium/healing consulten - Chakra Dance - Massage - Spirituele Reizen

In deze praktijk worden de volgende consulten en behandelingen gegeven ook voor kinderen:

Medium consult:
Ik maak contact met de Ziel, chakra’s en aura om zoveel mogelijk informatie in te winnen. Ook kan er contact gemaakt worden met overleden dierbaren en gidsen. Wanneer healing nodig is zal dit worden gegeven.

Tarot consult:
In dit consult kunnen we verschillende leggingen zoals een keltisch kruis, jaarlegging of dillema legging doen op verschillende vragen en/of proces verduidelijking aan de hand van Tarot kaarten.

Astrologische consulten:
Duiding geboortehoroscoop of solaar voor meer informatie zie Astrologie

Coaching/begeleiding consult:
D
it kan een combinatie zijn van een stuk coaching/begeleiding in je spirituele ontwikkeling en/of gesprekstherapie. Ik maak gebruik van mijn counselor/coaching vaardigheden in combinatie met spirituele tools als meditatie/visualisatie en indien nodig regressie.

Een aura / chakra healing:

Activeerd het zelfhelende vermogen.
De behandeling wordt gegeven op een massage tafel. Ik maak gebruik van healing, shiatsu technieken en klankschalen/instrumenten. Ook geschikt voor kinderen.

Shiatsu betekent letterlijk “vingerdruk”. En massage betekent letterlijk “uitknijpen”.
Deze massagevorm komt uit Japan en uit de Chinese Geneeskunde oftewel TCG (Traditionele Chinese Geneeskunst) net als de acupunctuur. Alleen i.p.v. naalden worden de vingers/handen gebruikt om bijvoorbeeld drukpunten te activeren. De Shiatsu masseur maakt veel gebruik van de zwaartekracht om druk te zetten en werkt vanuit de Hara (buikcentrum).
Respect/veiligheid en ruimte voor iedereen, precies zoals je bent, is een belangrijk aspect binnen de Shiatsu behandeling. Ook geschikt voor kinderen.

Shiatsu behandelingen zorgen ervoor dat de energie gaat stromen, daar waar leegte is vullen, daar waar teveel zit verspreiden. Dit door de energiebanen (meridianen) en energiepunten in het lichaam te activeren. De behandelingen hebben invloed en werken door op zowel lichaam als geest en het activeert het zelfhelende vermogen van de mens.
Klachten als het bijvoorbeeld: vastzitten van nek/schouders, pijn in de rug, RSI klachten, stramme benen en pijnlijke voeten zijn goed te behandelen met Shiatsu massage.
Maar ook bij onrust, slecht slapen en/of spanningen. En natuurlijk ook gewoon voor de ontspanning. Een behandeling kan verschillende effecten hebben, hoe iemand  reageert is persoonlijk. 

Opstellingen (ook op Locatie):
Het is mogelijk om verschillende soorten opstellingen te doen zoals familie, sjamanenzielen en andere vormen van opstellingen zijn mogelijk.
Voor opstellingen hebben we meerdere personen nodig.  Thema’s, blokkades en inzichten in gedachtenpatronen en relaties kunnen worden uitgewerkt. Maar ook leer je eigenschappen van jezelf beter herkennen.

Chakra Dance:
Dit is een bewegingsles waarin je chakra’s worden geactiveerd. We beginnen de lessen met het kloppen en strekken van de meridianen. Daarna wat chakra oefeningen waarna we overgaan  naar dans en/of bewegingen die de betreffende chakra nog verder activeert en jou vrije dans expressie stimuleert.
Aansluitend intensiverings bewegingen die goed zijn voor je spieren (bil, been en buik), met als afsluiting een meditatie. Deze les is voor iedereen toegankelijk.

Chakra Healing:
Dit is een groepshealingsessie met handopleggingen en verschillende instrumenten. Klankschalen, drum en ratels enz. Deze unieke combi maakt dat er een diepe ontspanning kan intreden terwijl je ligt. Ook geschikt voor kinderen.

Informatie meditatie avonden:
Op deze avonden wordt er gemediteerd, gevisualiseerd op muziek en in stilte.
Door je te verbinden met het Goddelijke in jezelf, De Ziel, zul je rust, heling, begrip, helderheid, doelgerichtheid, liefde voor jezelf en vooral passie voor het leven vinden.
Mediteren draagtbij aan een verbeterende weerstand, betere nachtrust en meer energie; kortom je gaat lekkerder in je vel zitten.
En wanneer je dichter bij jezelf komt en kunt blijven, des te steviger kom je in het leven te staan en kun je meer grip op je eigen leven krijgen.
Ook het loslaten wordt makkelijker, met als gevolg meer levensvreugde voor jezelf maar daardoor ook voor je omgeving en ga zo maar door!
Deze avonden zijn voor iedereen toegankelijk ongeacht de meditatieervaring.

Nuttig die avond een niet te zware maaltijd en geen alcohol of drugs.
Verder is het beter als je geen strakke kleding om je buik hebt, het dragen van een lekker ruim zittend joggingspak of zoiets dergelijks is aan te bevelen.

              20161110-_MG_9656-2