20161110-_MG_9607-2

Praktijk Angel Eyes Wijchen Essentie Begeleider Maloesjka Mombarg
Opleidingen - Workshops - Meditatie - Chakra Dance - Shiatsu - Spirituele Reizen - Behandelingen - Consulten

Astrologie: de leer van de samenhang tussen de bewegingen van de hemel-lichamen en de invloed op de psyche van de mens.

Bij een astrologisch consult heb ik altijd de juiste geboortedatum, geboorteplaats en exacte geboortetijd nodig.

ramstiertweelingkreeftleeuwmaagdweegschaalschorpioenboogschuttersteenbokwatermanvissen

Wanneer ik deze gegevens heb kan ik een geboortehoroscoop maken, ook wel Radix genoemd wat “wortels” betekent. Hiermee kan ik je (meer) inzicht in jezelf geven op alle vlakken. Bijvoorbeeld; hoe kom ik over, wat zijn mijn diepere behoeften, waar schiet ik in als ik geemotioneerd raak, wat zijn mijn krachten en talenten, welke studies en/of werk past bij mij, hoe ga ik relaties aan, hoe zit het met mijn eigenwaarde, hoe pak ik mijn spanningsvelden aan en wat is mijn Zielendoel en nog meer.
Verder kunt U aangeven welke zaken voor U op dit moment belangrijk zijn en daar kan ik dan dieper op in gaan.

U krijgt een uitgebreid schriftelijk verslag toegestuurd. U zult merken dat alleen je sterrenbeeld maar een onderdeel is van je gehele geboortehoroscoop.
Ook zal een stuk numerologie en tarot aan bod komen omdat ik bij het maken van de geboortehoroscoop ook Uw persoonsgetal ga berekenen. Het is verrassend hoe de thema’s uit de geboortehoroscoop gelijk lopen met de thema’s uit Uw persoonsgetal.

In een kinder horoscoop maak ik een verslag voor de ouders. Intieme zaken worden buiten beschouwing gelaten maar het verslag zal vooral gericht zijn op wat voor het kind het beste is qua beweging, school, voeding, vrienschappen, wat heeft het nodig en waar heeft het kind vooral behoefte aan.

Uw jaarhoroscoop, Solaar genoemd, dit is Uw persoonlijk zonnejaar. Een solaar gaat in van verjaardag tot verjaardag. Dus het leukste en het meeste profijt heb je als je vlak voor je verjaardag een solaar laat maken zodat je weet wat je uit jouw zonnejaar kunt halen. Ook komt bij een solaar consult weer een stuk numerologie en tarot aanbod. Ook hier maar ik weer een verslag van.